Despre noi

Lumea în care trăim astăzi, impune ca afacerile de succes sa aiba la baza puterea comunicarii. Informatiile, rapiditatea si modul in care acestea sunt transmise si insusite, au reprezentat de cele mai multe ori cheia relatiilor intre companiile partenere, deschizand noi orizonturi si fundamentand parteneriate de durata.

Infiintata in 2002, orientata initial pe servicii de telefonie si internet, Telcor Communications  a inteles necesitatea clientilor de a beneficia de servicii diverse, din ce in ce mai complexe si isi extinde an de an gama de servicii si produse.

Azi, Telcor livreaza solutii fiabile, sigure şi flexibile concepute special pentru nevoile fiecarui client, de la solutii complete de campanii interactive, call center, IVR, campanii SMS, la plati prin SMS, aplicatii bazate pe coduri QR si tehnologia NFC.

Telcor dezvolta in mod constant produse si servicii pentru a oferi partenerilor, noi oportunitati  generate de evolutia tehnologiei.

Principiile si valorile, dupa care Telcor s-a ghidat de-a lungul timpului si pe care le promoveaza, sunt cele care au dus la castigarea increderii partenerilor:

  • Corectitudine
  • Respect
  • Transparenta

Informatii contact

Adresa: Bucuresti,
Str. Gheorghe Manu, nr. 3, et.2,
Sector 1
Telefon: (+4) 0316.900.000
Fax: (+4) 0316.900.001
E-mail: