Campanii Interactive

campanii-interactive

Oamenii  au devenit din ce în ce mai dependenti de telefoanele lor mobile, iar ca o consecinta,  campaniile SMS reprezinta modul cel mai rapid si mai si eficient de a ajunge la publicul dumneavoastra tinta.

Telcor poate implementa şi derula diverse campanii SMS Interactive de tip Push sau Pull.

Campaniile Push prin SMS sunt in general campanii de branding si crestere a notorietatii, anunturi corporate sau informari; sunt campaniile in care advertiserul trimite catre targetul sau un SMS de maxim 160 de caractere. O campanie Push  poate include, de asemenea, un voucher, pe care destinatarul il salvează pe telefonul mobil pentru o utilizare viitoare. In principiu, într-o astfel de campanie, nu există niciun apel la acțiune din partea destinatarului.

Campaniile Pull prin SMS sunt campaniile in care utilizatorul solicita trimiterea de continut prin SMS de catre advertiser (informatii, imagini, sunete).  Sunt reprezentate in general de promotii ale advertiserilor, insa nelimitandu-se la acestea.

Campaniile Click –to-WAP in care mesajul primit de catre destinatar cuprinde un link catre site-ul advertiserului, sau campaniile Click-to-Call in care mesajul cuprinde un numar de telefon care un call center ce ofera diverse informatii, sunt si ele tipuri de campanii dintre cele mai utilizate.

Aplicabilitatea acestor campanii (atat cele Push cat si cele Pull) este mult mai larga, acoperind si campaniile de strangere de fonduri, voting, fun cluburi.

SMS-ul este un mediu de publicitate extrem de flexibil și ușor. Cu rate de deschidere de peste 90%, o campanie SMS va asigura că mesajul dvs. este văzut de catre destinatar.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii despre cum putem adapta o campanie de SMS-uri pentru a satisface obiectivele dvs. de marketing!